Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pörkölt, tokány, pecsenye

A pörkölt módra elkészített borsos tokány a magyar konyha egyik legősibb húsétele, a XIX. századtól kezdve pedig az egyik legkedveltebb klasszikus étel. A csíkokra vágott húsból készült tokány alapvetően abban különbözik a sima pörkölttől, hogy borssal és nem paprikával fűszerezik, illetve pirított hagyma nélkül készítik. Húsimádó családjának főzzön sertés- vagy marhatokányt ebédre!

ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide

Recept szűrés ételallergiásoknak
Bogrács Botmixer, turmix Főzőlap Hűtő Kenyérsütő Mikró Sütő
Recept szűrés elkészítés eszköze szerint
Cukormentes Diétás Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Vegetáriánus
Szűrés aktiválása


  • Legfrissebb cikkek

    Mit főzzek ma? 2018.07.15. hétfő

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Fantasztikus nyári desszertek – 6 süti, amit imádni fogsz!

    Gyümölcsös sütik, a forró napokra!

    Tovább olvasom »

    A 8 legjobb túrós süti – Imádni fogod őket!

    Te is imádod a túrós sütiket?

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek a héten? – 7 fantasztikus nyári recept!

    Nincs ötleted mit főzz? Itt megtalálod a kedvenced!

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2019.07.05. péntek

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Így mentsd meg a leégett ételt!

    Attól, hogy leégett, még nem feltétlenül ment tönkre az étel. A legtöbb ese

    Tovább olvasom »