Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pörkölt, tokány, pecsenye

A pörkölt módra elkészített borsos tokány a magyar konyha egyik legősibb húsétele, a XIX. századtól kezdve pedig az egyik legkedveltebb klasszikus étel. A csíkokra vágott húsból készült tokány alapvetően abban különbözik a sima pörkölttől, hogy borssal és nem paprikával fűszerezik, illetve pirított hagyma nélkül készítik. Húsimádó családjának főzzön sertés- vagy marhatokányt ebédre!

ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide

Recept szűrés ételallergiásoknak
Bogrács Botmixer, turmix Főzőlap Hűtő Kenyérsütő Mikró Sütő
Recept szűrés elkészítés eszköze szerint
Cukormentes Diétás Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes
Szűrés aktiválása


  • Legfrissebb cikkek

    8 szaftos húsétel, aminek képtelenség ellenállni!

    Legendásan finom, szaftos húsételek – 8 recept, amit imádni fogsz.

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.09.21. csütörtök

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.09.20. szerda

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.09.19. kedd

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.09.18. hétfő

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.09.15. péntek

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »