Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymatokány puliszkával recept

Hagymatokány puliszkával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 4 fej vöröshagyma
    • 1 pár virsli
    • 3 evőkanál olaj
    • 1 kávéskanál fűszerpaprika
    • só, őrölt bors ízlés szerint
    • 10 evőkanál kukoricadara

    Elkészítése:

    A hagymákat karikára szeleteljük, majd megdinszteljük az olajon és hozzáadjuk a fűszerpaprikát, sót, borsot ízlés szerint. 3 dl vízzel felöntjük és tíz percig pároljuk, majd ekkor a karikázott virslit is hozzáadjuk és még öt percig főzzük.

    Közben 1,5 liter vizet felforralunk sóval és belecsorgatjuk a kukoricadarát, majd állandóan kevergetve sűrűre főzzük.

    A kész puliszkát a tokánnyal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá