Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fasírtok, gombócok

A fasírt vagy a húsgombóc kiváló feltét lehet főzelékekhez, de szendvicsbe is tehetjük, vagy saláta mellé is fogyaszthatjuk. Többféleképpen elkészíthetjük, gombóc formában, rúddá gyúrva, majd felszeletelve, főtt tojást vagy kolbászt belesütve… Ha valamilyen feltétre van szüksége az ebéde felszolgált főzelékhez, vagy húsgombócot tenne a levesbe, böngéssze át receptjeinket!

ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide

Recept szűrés ételallergiásoknak
Bogrács Botmixer, turmix Főzőlap Hűtő Kenyérsütő Mikró Sütő
Recept szűrés elkészítés eszköze szerint
Cukormentes Diétás Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes
Szűrés aktiválása


  • Legfrissebb cikkek

    8 szaftos húsétel, aminek képtelenség ellenállni!

    Legendásan finom, szaftos húsételek – 8 recept, amit imádni fogsz.

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.09.21. csütörtök

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.09.20. szerda

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.09.19. kedd

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.09.18. hétfő

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.09.15. péntek

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »