Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fetás-baconos fasírt recept

Fetás-baconos fasírt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg darált sertéshús
    • 60 g zsemlemorzsa
    • 1-2 gerezd fokhagyma
    • 185 g fetasajt
    • bors, oregánó ízlés szerint
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • kb 40 dkg szeletelt bacon

    Elkészítése:

    A húshoz hozzáadjuk a zsemlemorzsát, tojásokat, sót, a fokhagymát és oregánót, majd alaposan összedolgozzuk. Végül a nagyobb darabokra vágott fetát adjuk hozzá, kicsit elmorzsoljuk, de nagyobb darabok maradjanak benne, majd a húsos masszába beledolgozzuk.

    A húsmasszából kisebb hengereket formázunk, amiket 1-1 szelet baconbe tekerünk és tepsibe sorakoztatunk.

    200 fokos sütőben kb 40 perc alatt szép pirosra sütjük.

    Lilahagymás tört burgonyával és befőttel vagy másmilyen, ízlésünknek megfelelő körettel tálaljuk.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá