Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fasírtok, gombócok

A fasírt vagy a húsgombóc kiváló feltét lehet főzelékekhez, de szendvicsbe is tehetjük, vagy saláta mellé is fogyaszthatjuk. Többféleképpen elkészíthetjük, gombóc formában, rúddá gyúrva, majd felszeletelve, főtt tojást vagy kolbászt belesütve… Ha valamilyen feltétre van szüksége az ebéde felszolgált főzelékhez, vagy húsgombócot tenne a levesbe, böngéssze át receptjeinket!

Ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide

Recept szűrés elkészítés eszköze szerint
Bogrács Botmixer, turmix Főzőlap Hűtő Kenyérsütő Mikró Sütő
Recept szűrés ételallergiásoknak
Cukormentes Diétás Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Vegetáriánus
Szűrés aktiválása