Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák
  • Fokhagymás hús

    Nincs kép
    Nehézségi szint:
    Nincs adat
    Elkészítési idő:
    Nincs adat
    Mennyiség:
    Nincs adat
    Mennyibe kerül?
    Nincs adat
  • Hozzávalók:

    • 1 kg karaj
    • 1 fej fokhagyma
    • 1 csomag tészta
    • 5-10 dkg liszt

    Elkészítése:
    1 kg karajt közepes vastagságúra vágva megpirítjuk egy kis olajon (mindkét felét),majd vízzel felöntjük, hogy ellepje, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd 1 fej fokhagymát apróra vágva, vagy összezúzva hozzá teszünk, hagyjuk a húst puhára főni. 5-10 dkg lisztet 2 dl vízben, ki milyen sűrűn szereti csomómentesen kikeverünk és szűrön keresztül hozzáadjuk a húshoz, kevergetve összeforraljuk. A tésztát kifőzzük és a tetejére halmozzuk a finom fokhagymás húsunkat. Jó étvágyat kívánok!

    Hozzáadom a receptfüzethez
  • Ajánlott cikkek

    Mondd el a véleményed!

    comments powered by Disqus

    A kategória legjobb receptjei