Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldséges-tepsis csirkecomb recept

Zöldséges-tepsis csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 csirke alsócomb
    • 3 fej vöröshagyma
    • 4 szilvaparadicsom
    • 1 szál zellerszár
    • 1 TV paprika
    • 1 ág rozmaring
    • bors
    • 4 ek olívaolaj

    Elkészítése:

    A hagymát hámozzuk meg, a paprika csumáját vágjuk ki és a többi zöldséggel együtt vágjuk nagyobb darabokra.

    A húst mossuk meg és ha szükséges, akkor tisztítsunk még rajta. Sózzuk és borsozzuk ízlésünknek megfelelően.

    Egy közepes tepsibe terítsünk sütőpapírt, majd szórjuk bele a zöldségeket. Locsoljuk meg kevés olajjal, szórjuk meg sóval és borssal, majd alaposan forgassuk össze.

    A zöldségágyra fektessük rá a combokat, szórjuk rá az ételre a rozmaringleveleket és az egészet még locsoljuk meg kevés olajjal.

    Toljuk a tepsit 200 fokra előmelegített sütőbe. Mérsékeljük a hőmérsékletet 150 fokra és süssük puhára a húsokat és a zöldségeket. Ha nagyon pirulna a hús, akkor takarjuk le alufóliával a tetejét!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá