Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejfölös gombaleves recept

Tejfölös gombaleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg gomba
    • 2 szál sárgarépa
    • 2 szál gyökér /fehérrépa/
    • 1/4 zeller gumó vagy zeller zöld
    • 1 fej vöröshagyma
    • étolaj
    • 2 tk pirospaprika
    • 1mk őrölt fekete bors
    • ételízesítő
    • 1 kis doboz tejföl
    • 1 ek finom liszt

    Leves betétnek:

    • 5 dkg mini kagyló

    Előkészítés:A gombát,zöldségeket és a hagymát megtisztítjuk,össze vágjuk.
    Elkészítés:Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a zöldségeket,gombát. Sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá és 8-10 percig pároljuk. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel a kívánt mennyiségre. Ha a zöldségek megpuhultak liszttel elkevert tejföllel behabarjuk,kiforraljuk.
    Betétnek mini kagylótésztát főztem a levesbe.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek