Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bajor csirke recept

Bajor csirke
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
  • Hozzávalók:

    • csirkemell
    • gomba ( a friss jobb, de lehet konzerv is)
    • hagyma
    • borsó
    • sárgarépa
    • nagy doboz tejföl (375 g)
    • bors

    ( A mennyiséget mindenki maga dönti el)

    Elkészítése:

    A borsót és a répát sós vízben megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, egy kis zsiradékon megdinszteljük a gombával (ha frisset veszünk akkor szeleteljük fel).

    Egy másik serpenyőben kevés zsiradékon előpirítjuk a csíkokra vagy szeletekre vágott húst.

    Ha mindez kész akkor egy jénait vagy tepsit kivajazunk, a legalsó réteg a borsó, erre kerül a répa, majd a gombás hagyma és a legtetejére a hús, amit besózunk, borsozunk.

    Az egészet leöntjük tejföllel. Betesszük a sütőbe és egy óráig 180 fokon sütjük. Lehet rizzsel vagy sült burgonyával is tálalni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek