Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vörösboros vaddisznóragu recept

Vörösboros vaddisznóragu
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább


  • Hozzávalók:

    • 1 kg vaddisznó apróhús
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 10 dkg gomba
    • 2 dl vörösbor
    • bors
    • szegfűbors
    • borókabogyó
    • rozmaring
    • 1 púpos tk liszt

    Elkészítése:

    A vadhúst előkészítjük, jól megmossuk.

    A hagymákat üvegesre pároljuk, majd a hússal, fűszerekkel jól összefőzzük. Amikor már elfőtte a levét, akkor adjuk hozzá a gombát és a vörösbort. Amikor az alkohol kiforr belőle, akkor 1 dl vizet kikeverjük a liszttel és a raguhoz öntjük. Összefőzzük és párolt rizzsel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek