Vörösboros vaddisznóragu

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 1 kg vaddisznó apróhús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg gomba
  • 2 dl vörösbor
  • bors
  • szegfűbors
  • borókabogyó
  • rozmaring
  • 1 púpos tk liszt

Elkészítése:

A vadhúst előkészítjük, jól megmossuk.

A hagymákat üvegesre pároljuk, majd a hússal, fűszerekkel jól összefőzzük. Amikor már elfőtte a levét, akkor adjuk hozzá a gombát és a vörösbort. Amikor az alkohol kiforr belőle, akkor 1 dl vizet kikeverjük a liszttel és a raguhoz öntjük. Összefőzzük és párolt rizzsel tálaljuk.