Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sütés nélküli gesztenyés szelet recept

Sütés nélküli gesztenyés szelet
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált keksz
    • 50 dkg gesztenyemassza
    • 1-2 ek tej (ha szükséges)
    • rum (ízlés szerint)

    Krém hozzávalói:

    • 2 csomag vaníliás pudingpor
    • 6 dl tej
    • 15 dkg margarin
    • 10 dkg porcukor

    Tetejére:

    • 4 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
    • 5 dkg porcukor
    • 1 csomag habfixáló
    • gesztenye, csokiforgács

    Elkészítése:

    A darált kekszet a gesztenyemasszával, és ízlés szerinti rummal összegyúrom. Egy hosszúkás tálcán, aminek az alját kicsi keksz morzsával meghintem, a gesztenyés alapot egyenletesen szétterítem.

    A pudingot a tejjel felfőzöm, és kihűtöm. A margarinból és a porcukorból krémet keverek, és a kihűlt pudinggal összekeverem. A gesztenyés alapra egyenletesen ráteszem.

    A tejszínt a fixálóval és a porcukorral kemény habbá felverem, és a vaníliás krémre kenem.

    A tetejére gesztenyét reszeltem, és csokoládéval díszítettem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek