Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Házi francia krémes recept

Házi francia krémes
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • egy zacskó háztartási keksz (négyzet alakú)
    • 2 cs vaníliás cukor
    • fél l Meggle cukrászhab (habtejszín)
    • 25 dkg vaj vagy margarin
    • 8 dl tej
    • 3 cs főzős vanília ízű pudingpor
    • 20 dkg porcukor
    • egy tábla tortabevonó

    Elkészítése:

    A pudingokat megfőzzük a leírásnak megfelelően. A porcukrot habosra keverjük a vajjal/margarinnal. Ha a puding kihűlt hozzákeverjük a vajas krémet

    Egy tálcára tegyük le téglalap alakban a kekszeket, vagy, hogy könnyebb legyen vele bánni egy tepsi aljába. A kekszekre kenjük rá a pudingos, vajas krémet, de úgy, hogy a kekszek ne mozduljanak el.

    A vaníliás cukrot hozzáadjuk a habtejszínhez és kemény habbá verjük azt. Ezt a habot rákenjük a sárga krém tetejére. Erre a habra teszünk még kekszeket.

    A tetejére olvasztott tortabevonót teszünk. (Ezt mi kihagytuk belőle)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek