Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vöröshagymás csirkemáj recept

Vöröshagymás csirkemáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemáj
    • 3 nagyobb fej vöröshagyma
    • ételízesítő, őrölt bors, majoránna
    • sütéshez étolaj

    Elkészítése:
    A csirkemájat megmosom, tepsibe teszem. Mindkét oldalát befűszerezem ételízesítő, borssal, majoránnával, majd rászelem a vöröshagymát. Kevés vizet teszek alá, letakarom alufóliával és előmelegített sütőben közepes lángon puhára párolom. Azután leveszem a fóliát olajat öntök alá és hagyom pirulni. Ha az egyik fele megpirult átfordítom, hogy a másik oldala is szépen megpiruljon. Rizzsel tálaltam. Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá