Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkeszárny pörkölt recept

Csirkeszárny pörkölt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkeszárny
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1 tv paprika
    • 1 paradicsom
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 púpozott ek pirospaprika
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint bors

    Elkészítése:

    A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a felaprított paradicsomot, paprikát és egy kicsit pároljuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a szárnyakat és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

    Közepes lángon főzzük. Kb félidőben hozzáadjuk a fokhagymát és a lángot nagyobbra vesszük alatta. Ha valaki szereti a babérlevelet, mehet bele 1-2 db. Nálunk nem népszerű, így én kihagyom.

    Mikor megfő, a szaftja sűrűbb lesz.

    Tetszés szerinti körettel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá