Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemájjal tűzdelt, rántott csirkeszárny recept

Csirkemájjal tűzdelt, rántott csirkeszárny
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 db csirkeszárny
    • 8 db csirkemáj
    • ízlés szerint csirke fűszerkeverék

    Panírozáshoz:

    • 15 dkg liszt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg zsemlemorzsa

    Sütéshez:

    • olaj

    Elkészítése:

    Készítsük elő konyhakészre a csirkemájat és a szárnyakat.

    A csirkeszárnyat nyissuk ki, majd rakjuk rá a májat és hajtsuk rá a szárny végét, majd emeljük át szárnyvégén lévő csonton. Így a szárny közepébe kerül a máj.

    Ízlés szerint fűszerezzük, majd hagyományos módon panírozzuk a csirkeszárnyakat. Először lisztbe forgatjuk a húst, majd a tojásba végül a zsemlemorzsába.

    Bő, forró olajban 10-14 perc alatt készre sütjük a szárnyakat.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá