Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott csirke recept

Rántott csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkehús (bármely része)
    • 1 liter tej vagy író ízlés szerint
    • 4 bögre liszt
    • 2 teáskanál bors
    • 2 teáskanál cayenne bors
    • 2 teáskanál őrölt paprika
    • 2 teáskanál fokhagymapor
    • bő olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A páccal kezdünk: a tejben vagy íróban keverjük el a fűszereket, mindegyikből csak 1 teáskanálnyit, a maradék a lisztbe kerül majd. A húst tegyük a pácba, fedjük le, majd tegyük a hűtőbe 10-12 órára.

    A lisztben keverjük el a fűszerek másik felét, majd forgassuk bele a lecsepegtetett húst.

    A bundázott húst bő, sistergő olajban mindkét oldalán aranybarnára sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá