Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirke tócsni recept

Csirke tócsni
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemell
    • 375 ml joghurt
    • 15-20 dkg liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, bors
    • sütéshez olaj

    Elkészítése:

    A csirkemellet apró kockára vágjuk. Kevés zsiradékon egy serpenyőben fehéredésig sütjük, majd félretesszük.

    Összekeverjük a joghurtot, tojásokat, lisztet és a fűszereket. A masszába egyébként reszelhetünk sajtot is, azzal is nagyon finom. Hozzákeverjük a már kihűlt csirkehúst.

    Egy serpenyőben olajat hevítünk és amikor már forró, kanállal halmokat teszünk bele, majd kissé lelapogatjuk. Néhány perc alatt elkészül, óvatosan megforgatva a másik oldalát is megsütjük.

    Papírtörlőn lecsepegtetve már fogyasztható is. Akár mártogatóssal, mi ezúttal burgonyapürével és uborkasalátával tálaltuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá