Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás borzaska recept

Medvehagymás borzaska
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj csont nélkül
    • 1/2 csokor medvehagyma
    • 20 dkg trappista sajt
    • 2 dl tejföl
    • étolaj
    • őrölt fekete bors
    • 2 db burgonya
    • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük.

    A liszt feléből, tojásból, borssal, sóval, reszelt burgonyával, a medvehagyma felével, és egy kevés vízzel sűrű masszát keverünk.

    A húst lisztezzük, a krumplis masszába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

    A tejfölt elkeverjük a maradék apróra vágott medvehagymával és egy kis sóval.

    Tálalásnál a húsra teszünk a medvehagymás tejfölből, majd reszelt sajtot szórunk rá.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá