Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás, túrós puliszka recept

Medvehagymás, túrós puliszka
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 2 bögre víz
    • 1 bögre kukoricadara
    • 1/2 csokor medvehagyma
    • 25-30 dkg juhtúró
    • 17 szelet száraz kolbász

    Elkészítése:

    A medvehagymát vékonyra szelem.

    A vizet kevés sóval felforralom, majd állandó keverés mellett beleteszórom a kukoricadarát és sűrűre főzöm. A puliszkába belekeverem a medvehagymát.

    Kivajazok egy kisebb jénai tálat. A tálba felváltva rétegzem a puliszkát és a morzsolt juhtúrót. A tetejére juhtúró kerüljön!

    Díszítem kolbászkarikákkal és forró sütőbe tolom, amíg a túró ráolvad.

    Nyers uborkasalátával kínálom, amit friss borsikafűvel ízesítek.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá