Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Túrós sztrapacska recept

Túrós sztrapacska
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg burgonya
    • liszt amennyit felvesz a burgonya
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 25 dkg túró
    • 140 g tejföl
    • 3 szelet húsosabb füstölt szalonna

    Elkészítése:

    A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást és annyi lisztet amennyit felvesz (nokedli sűrűségű masszát kell kapnunk), majd sózzuk.

    Forrásban lévő, sós vízbe nokedli szagatóval szaggatjuk és hagyuk felforrni.

    Szűrjük le, majd a túróval, tejföllel és a megpirított szalonnával keverjük össze.

    Még melegen tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá