Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás palacsintatésztában sült hús recept

Almás palacsintatésztában sült hús
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet sertés, csirke vagy pulykamell szelet
    • só ízlés szerint
    • 8 dkg liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1,5 dl szódavíz (kb)
    • 1 alma
    • 5 dl étolaj a sütéshez

    A körethez:

    • 10 dkg bulgur
    • 10 dkg vegyes zöldség

    Elkészítése:

    A húst kiklopfoltam, majd sóztam.

    Egy almát a nagylyukú lereszeltem. A lisztből, tojásból, szódavízből sűrűbb palacsintatésztát kevertem, amelybe az almát is belekevertem.

    A hússzeleteket lisztbe, majd az almás masszába mártottam és kisütöttem olajban.

    A bulgur tasakot forrásban lévő, enyhén sós vízbe tettem. 20 perc után a zacskóból kivettem, majd a párolt zöldséggel összekevertem.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá