Gombás-sajtszószos makaróni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 250g makaróni tészta
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 400g csiperke gomba (konzerv)
- 3 dl főzőtejszín
- 20 dkg reszelt sajt
- só, bors, kakukkfű
- pirospaprika
- 10 dkg kolozsvári szalonna
Elkészítése:
A kolozsvári szalonnát apró kockákra vágjuk, majd zsírjára sütjük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és az áttört fokhagymát, majd megpirítjuk.
Ekkor hozzáadjuk a felaprított gombát, majd megszórjuk sóval, borssal, kakukkfűvel és pirospaprikával.
Egy kevés vizet öntünk alá, majd egy kicsit összeforraljuk.
A sajtot lereszeljük, majd a főzőtejszínnel együtt a gombához adjuk.
Összeforraljuk, majd belekeverjük a kifőtt, lecsepegtetett makaróni tésztát.
Összekeverjük, majd el is készültünk vele.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »