Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Halfilé sajtos-gombás ágyon recept

Halfilé sajtos-gombás ágyon
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 500 g fagyasztott halfilé (pangasius)
    • 2 fej vöröshagyma
    • 150 g gomba (konzerv)
    • ízlés szerint: citromlé, só és vegeta
    • 2 dl tej
    • 100 g krémsajt
    • 2 ek finomliszt
    • olaj vagy vaj

    Elkészítése:

    Egy pici olajon és vaj keverékén megdinszteltem a hámozott és felaprított hagymát és gombát, majd az egészet egy tepsi aljába öntöm.

    A megmosott filészeleteket megszózom, ráfektetem a hagymás-gombás alapra és ízlés szerint meglocsolom citromlével.

    A tejet picit megmelegítem, majd elkeverem benne a krémsajtot, vegetát és a lisztet. Ezt a sajtos masszát ráöntöm a halfilére, majd 180-200 fokos sütőbe teszem sülni 45-55 percre (amíg a sajt szépen megsül a tetején).

    Sárgarépás krumplipürével és zöldséggel tálaltam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá