Halfilé sajtos-gombás ágyon

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 500 g fagyasztott halfilé (pangasius)
  • 2 fej vöröshagyma
  • 150 g gomba (konzerv)
  • ízlés szerint: citromlé, só és vegeta
  • 2 dl tej
  • 100 g krémsajt
  • 2 ek finomliszt
  • olaj vagy vaj

Elkészítése:

Egy pici olajon és vaj keverékén megdinszteltem a hámozott és felaprított hagymát és gombát, majd az egészet egy tepsi aljába öntöm.

A megmosott filészeleteket megszózom, ráfektetem a hagymás-gombás alapra és ízlés szerint meglocsolom citromlével.

A tejet picit megmelegítem, majd elkeverem benne a krémsajtot, vegetát és a lisztet. Ezt a sajtos masszát ráöntöm a halfilére, majd 180-200 fokos sütőbe teszem sülni 45-55 percre (amíg a sajt szépen megsül a tetején).

Sárgarépás krumplipürével és zöldséggel tálaltam.