Töltött csirkeszárny recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg nagyobb csirkeszárny
A töltelékhez:
- 20 dkg ananász (friss vagy konzerv)
- 20 dkg mozzarella
- 20 dkg gépsonka
A panírozáshoz:
- 20 dkg liszt
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat csontozzuk ki. Először a legnagyobb csontot, majd óvatosan vágjuk ki a középső ízületet, vigyázva arra, hogy a bőr ne szakadjon ki. Utána a szárny középső részében lévő két, egymás melletti csontot vágjuk ki. A legszélső részben lévő csontokat hagyjuk a szárnyban.
A sonkát, ananászt és a sajtot vágjuk kisebb kockákra és keverjük össze. A szárnyakba egy kiskanál segítségével töltsük bele a tölteléket. Ízesítsük ízlés szerint sóval, borssal a megtöltött csirkeszárnyakat.
Hagyományos módon panírozzuk. Először forgassuk bele a lisztbe, majd rázzuk le a felesleges lisztet a húsról.
A tojásokat verjük fel enyhén és forgassuk bele húst. Végül a zsemlemorzsában is forgassuk meg a szárnyakat.
A bepanírozott húst bő, forró olajban süssük ki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »