Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pirított csirkemáj hagyma ágyon recept

Pirított csirkemáj hagyma ágyon
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető


  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemáj
    • 3 fej vöröshagyma
    • 20 dkg szeletelt bacon
    • 10 gerezd fokhagyma
    • 4 ek kacsazsír vagy libazsír
    • 1 ek majoránna
    • 1 tk kakukkfű
    • ízlés szerint só
    • 1 dl száraz rozébor

    Elkészítése:

    A csirkemájat megtisztítom és 1*1 cm-es kockára vágom. A vöröshagymát szeletekre vágom és a zsírral kikent tepsi aljára szórom.

    Pirított csirkemáj hagymaágyon 004

    Ráborítom a májat, elrendezem, ízlés szerint megszórom majorannával.

    Pirított csirkemáj hagymaágyon 007

    Ezután beterítem a felaprított bacon szeletekkel, meghintem kakukkfűvel, az áttört fokhagymával és meglocsolom a borral.

    Pirított csirkemáj hagymaágyon 010

    Sütőbe tolom és 200 fokon 35 perc alatt készre sütöm.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek