Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Olaszos húsgolyó recept

Olaszos húsgolyó
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók 9 darabhoz:

    • 300 g darált pulykahús
    • 1 avokádó
    • 30 g kapribogyó
    • 15 szem zöld olívabogyó
    • 1/2 evőkanál zöld pesztó
    • 2 gerezd fokhagyma
    • pici só, bors
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 40-50 g zabpehely

    Elkészítése:

    Az avokádót elfelezzük, magját kivesszük és a húsát kanállal kivájjuk, majd egy keverőtálban pürésítjük. Ha túl kemény ledaráljuk.

    Hozzáadjuk az apró kockára vágott olívagyókat. Ezután, a zabpehely kivételével, az összes többi alapanyagot is beletesszük. Az egészet jó alaposan összegyúrjuk. Hozzáteszünk annyi zabpelyhet, hogy formázható legyen.

    A masszából 9, nagyjából egyforma méretű golyót formázunk.

    Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 25 percig sütjük.

    Én zöldbabfőzeléket készítettem hozzá, de el tudom mellé képzelni a hagymás paradicsom vagy krumplisalátát, de a krumplipürét is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá