Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Keleti csirkeszárny recept

Keleti csirkeszárny
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 kg csirke szárny vagy csirke felső comb

    Pác:

    • 3 evőkanál ketchup,
    • 3 evőkanál szója szósz
    • 3 evőkanál édes chili szósz
    • 3 evőkanál méz
    • 1 teáskanál Erős Pista ha nagyon csípősre szeretnénk

    Elkészítése:

    Minden alapanyagot kikeverünk 1 porcelán tálba, ebbe pácoljuk a szárnyakat. Egy vagy több éjszakára hűtőbe tesszük.

    Max 4 napot állhat a pácban!

    A tepsibe alufóliát teszünk, vékonyan kiolajozzuk, a csirke szárnyakat rátesszük és megsütjük.

    Ha csirkecombot pácolunk a bőrét le kell venni. Zsebet vágni a combokra és a zsebekbe is kerüljön a pácból.

    Nyáron ha van rá lehetőség akkor faszenes grillen is süthetjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá