Töltött karaj recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók 4 főre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet bacon vagy angol szalonna
- 4 szelet trappista sajt
- 1 db póréhagyma
- 8 szelet csípős,paprikás vastag kolbász
- só
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A póréhagymát vastagabb szeletekbe vágjuk. Minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot 2-2 szelet póréhagymát és kolbászt. A húst felgöngyöljük,bepanírozzuk és közepes hőfokon kisütjük. Szalma burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.