Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajttal töltött karaj rántva recept

Sajttal töltött karaj rántva
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg sertéskaraj szeletekre vágva
    • 25 dkg sajt
    • 3-4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg liszt
    • 2-3 gerezd fokhagyma
    • 2 dl tej
    • 15 dkg zsemlemorzsa
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 7 dl étolaj

    Elkészítése:

    A húst enyhén kiklopfoltam, sóztam és borssal megszórtam. Felöntöttem kevés vízzel hígított tejjel, és a fokhagymát belereszeltem.

    Harminc percig állni hagytam, közben többször megfordítottam a húsokat benne.

    A sajtot feldaraboltam.

    A húst lecsepegtettem. A szeletek közepébe tettem egy darab sajtot, és feltekertem.

    Lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgattam. Fedő alatt, lassú tűznél felhevített étolajban kisütöttem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá