Sajttal töltött karaj rántva recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 80 dkg sertéskaraj szeletekre vágva
- 25 dkg sajt
- 3-4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2 dl tej
- 15 dkg zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 7 dl étolaj
Elkészítése:
A húst enyhén kiklopfoltam, sóztam és borssal megszórtam. Felöntöttem kevés vízzel hígított tejjel, és a fokhagymát belereszeltem.
Harminc percig állni hagytam, közben többször megfordítottam a húsokat benne.
A sajtot feldaraboltam.
A húst lecsepegtettem. A szeletek közepébe tettem egy darab sajtot, és feltekertem.
Lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgattam. Fedő alatt, lassú tűznél felhevített étolajban kisütöttem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.