Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Karácsonyi göngyölt karaj recept

Karácsonyi göngyölt karaj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
    • 0,5 szál póréhagyma
    • 1 kördobozosdoboz háromszögsajt
    • 1 piros kaliforniai paprika
    • 8 szelet paprikás szalámi
    • őrölt fehér bors

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg finomliszt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa
    • 2 evőkanál szezámmag

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A póréhagymát, paprikás szalámit és a kaliforniai paprikát vékonyabb csíkokra vágjuk.

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

    A csíkokra vágott hozzávalókat összedolgozzuk a sajttal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, felgöngyöljük, majd a szokásos módon bepanírozzuk.

    Panírozás előtt a szezámmagot keverjük össze a zsemlemorzsával, majd a szokásos módon panírozzuk be a húsokat.

    Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá