Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bundás karaj recept

Bundás karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 nagy szelet karaj
    • 2 tk mustár
    • 3 evőkanál liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 150 ml tej
    • 2 evőkanál zsemlemorzsa
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 2 ek liszt a a hús forgatáshoz

    A sütéshez:

    • 6 dl étolaj

    Elkészítése:

    A húsokat nagyobb szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk. Mindkét oldalát enyhén besózzuk.

    A mustárt a tojással elkeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, lisztet és a zsemlemorzsát.

    A húsokat lisztbe forgatjuk, majd a tojásos masszába mártva a felhevített étolajban kisütjük.

    Először fedő alatt, fordítás után fedő nélkül. Szép hólyagos lesz a felszíne.

    Lassan süssük, hogy finom, omlós legyen a hús.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá