Bundás karaj recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 nagy szelet karaj
- 2 tk mustár
- 3 evőkanál liszt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 150 ml tej
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 ek liszt a a hús forgatáshoz
A sütéshez:
- 6 dl étolaj
Elkészítése:
A húsokat nagyobb szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk. Mindkét oldalát enyhén besózzuk.
A mustárt a tojással elkeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, lisztet és a zsemlemorzsát.
A húsokat lisztbe forgatjuk, majd a tojásos masszába mártva a felhevített étolajban kisütjük.
Először fedő alatt, fordítás után fedő nélkül. Szép hólyagos lesz a felszíne.
Lassan süssük, hogy finom, omlós legyen a hús.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.