Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött gomba recept

Töltött gomba
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg gomba (nálam csiperke, lehetőleg nagyobb fejeket válasszatok)
    • 2 nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 keményre főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 6 szikkadt zsemle
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • só, bors
    • liszt,  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, zsemlemorzsa a panírozáshoz
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    Az olajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, majd a szeletelt gombaszárakat.

    A beáztatott zsemléket egy külön edényben szintén megpirítjuk.

    A kihűlt alapanyagokat, a kockára vágott főtt tojásokat, a nyers tojásokat, a fűszereket alaposan összekeverjük.

    A masszából halmokat teszünk a gombára, 2-2-t összeborítunk, majd így panírozzuk be.

    A gombákat a felforrósított olajban aranybarnára sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá