Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Káposztás sztrapacska recept

Káposztás sztrapacska
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 kg káposzta
    • 1,5 kg burgonya
    • 50 dkg finomliszt
    • 1 dl napraforgó olaj
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    A káposztát lereszeljük, majd olajon sóval, borssal megdinszteljük.

    Közben nagy fazékban forralunk vizet, sóval és kicsi olajjal.

    Amíg a víz felforr, addig a krumplit nyersen lereszeljük krumplireszelőn. Keverünk bele egy egész tojást, sót, borsot és annyi lisztet, hogy kemény masszát kapjunk.

    Ezt a krumplis masszát nokedliszaggatón a forrásban lévő vízbe szaggatjuk. Kb 7-10 perc alatt megfő, ekkor leszűrjük és összekeverjük a káposztával.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá