Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pan di stelle crostata recept

Pan di stelle crostata
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók egy 10*35 cm-es piteformához:

    • 30 dkg Pan di Stelle keksz
    • 15 dkg olvasztott vaj

    Töltelék:

    • 15 dkg étcsokoládé
    • 10 dkg tejcsokoládé
    • 2 dl tejszín
    • csipet só

    Elkészítése:

    A kekszet késes aprítóval morzsásra aprítjuk, majd összekeverjük az olvasztott vajjal és egy kivehető aljú piteformába (10*35 cm ) nyomkodjuk úgy, hogy az oldalára is jusson. Hűtőbe tesszük dermedni.

    A tejszínt a sóval forráspontig melegítjük, majd beletördeljük a kétféle csokoládét és levéve a tűzről fényes krémmé keverjük. Ha a krém már kezd dermedni rákanalazzuk a kekszes alapra, majd kekszdarabokkal és kekszmorzsával megszórva díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá