Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

13 szuper étel belsőségekből

Dátum: 2024-02-21 / Írta: Budai István / Látták: /

A belsőségekből készült ételeket lehet vagy nagyon szeretni vagy nem. Te melyik oldalhoz tartozol? Vagy csak 1-2 ilyen étel van, amit szeretsz (kedvenc) és a többit nem?

  • 1. Hagymás sült vér

    Hozzávalók:

    1. sertésvér
    2. vöröshagyma
    3. zsír
    4. őrölt bors
    5. őrölt pirospaprika
    6. majoránna

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    2. Hagymaágyon sült csirkemáj

    Hozzávalók:

    1. 1 kg csirkemáj
    2. őrölt fekete bors
    3. 1 tk paprikakrém
    4. 2 fej vöröshagyma
    5. 2 ek zsír

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    3. Velős pirítós

    Hozzávalók:

    1. 500 g velő (sertés)
    2. 2 fej vöröshagyma
    3. 2 ek zsír
    4. ízlés szerint só
    5. ízlés szerint bors
    6. ízlés szerint friss petrezselyem apróra vágva (opcionális)
    7. 1 teáskanál pirospaprika
    8. 8 szelet kenyér

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    4. Szalontüdő petrezselymes galuskával

    Hozzávalók:

    1. 50 dkg sertéstüdő
    2. 2 gerezd fokhagyma
    3. 2 fej vöröshagyma
    4. 3 db babér levél
    5. só ízlés szerint
    6. 2 sárgarépa
    7. 1 fehérrépa
    8. 10 dkg zeller
    9. 1 mokkáskanál
    10. 1 evőkanál mustár
    11. 5 evőkanál olaj
    12. 2 evőkanál cukor
    13. 2 evőkanál liszt
    14. 150 g tejföl

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    5. Sertésnyelv vadasan

    Hozzávalók:

    1. 1 kg sertésnyelv
    2. 1 fej vöröshagyma
    3. 4 gerezd fokhagyma
    4. 10 db szemesbors
    5. 10 db borókabogyó
    6. 1 ek almaecet
    7. 4 db babérlevél
    8. 1 tk cukor

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    6. Rántott velő

    Hozzávalók:

    1. 1/2 kg sertésvelő
    2. bors
    3. 2 tojás
    4. liszt
    5. zsemlemorzsa

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    7. Hagymás bundában sült kacsamáj

    Hozzávalók:

    1. 50 dkg pecsenye kacsamáj
    2. 1 fej vöröshagyma
    3. 2 tojás
    4. 4 ek finomliszt
    5. 1 gerezd fokhagyma
    6. 1 dl tej
    7. só, bors
    8. olaj a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    8. Pirított kacsamáj

    Hozzávalók:

    1. 1 kg kacsa máj
    2. 2 ek étolaj
    3. 2 fej vöröshagyma
    4. 4 gerezd fokhagyma
    5. 1 db kápia paprika
    6. 3 db paradicsom
    7. 1 dl száraz fehér bor
    8. 1 ek majoranna
    9. 1 kávéskanál pirospaprika
    10. őrölt bors

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    9. Kacsa szív- és zúzapörkölt

    Hozzávalók:

    1. 50 dkg kacsa zúza
    2. 50 dkg kacsa szív
    3. 1 ek zsír
    4. 2 fej vöröshagyma
    5. 3 gerezd fokhagyma
    6. 1 kk pirospaprika
    7. 1 tk borsikafű
    8. 1 kk köménymag
    9. 1 dl vörösbor
    10. 1 tk mustár
    11. 5 dkg szeletelt bacon szalonna
    12. 1 paradicsom
    13. 2 kápia paprika

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    10. Kacsazsírban konfitált csirkemáj

    Hozzávalók:

    1. 1 kg csirkemáj
    2. 5 fej vöröshagyma
    3. 6 nagyobb gerezd fokhagyma
    4. 1 tk morzsolt majoránna
    5. 3 szál friss oregánó
    6. 3 szál friss kakukkfű
    7. 4 db friss zsályalevél
    8. 1/2 liter kacsazsír

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    11. Zúzapörkölt kakasherével

    Hozzávalók:

    1. 2 kg csirkezúza
    2. 1 kg kakashere
    3. 5 fej vöröshagyma
    4. olaj
    5. bors
    6. pirospaprika

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    12. Zúzapörkölt tojásos nokedlivel

    Hozzávalók:

    1. 50 dkg csirkezúza
    2. 1 fej vöröshagyma
    3. 1 paprika
    4. 1 paradicsom
    5. erős paprikakrém
    6. pirospaprika
    7. 1 tk ételízesítő
    8. majoránna
    9. kakukkfű
    10. szerecsendió (el is hagyható)
    11. 2 ek olaj

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    13. Pacalpörkölt

    Hozzávalók:

    1. 3 ek zsír
    2. 2 fej vöröshagyma
    3. 2 ek pirospaprika
    4. 3 gerezd fokhagyma
    5. 1 paradicsom
    6. 1 paprika
    7. 2 dl száraz vörösbor
    8. 1 kk majoránna
    9. 1 kk őrölt fűszerkömény

    https://receptneked.hu/marha/pacalporkolt-2/A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    Szólj hozzá