Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás bundában sült kacsamáj recept

Hagymás bundában sült kacsamáj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg pecsenye kacsamáj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 ek finomliszt
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 1 dl tej
    • só, bors
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A habosra kevert tojásokat, tejet és fűszereket összekeverem a reszelt fok és vöröshagymával végül a liszttel úgy, hogy sűrű palacsintatészta sűrűséget kapjak.

    A májat megmosom, tésztaszűrön csepegtetem és sózom. Lisztbe forgatom, majd a masszába és nem túl forró olajban kisütöm.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá