Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

A cseresznye 10 jótékony hatása – ezért is érdemes fogyasztani

A szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat simogató, hangulatában igazi nyarat idéző cseresznye semmi mással össze nem téveszthető, édes íze miatt az egyik legkedveltebb gyümölcs. Szerencsére nemcsak finom, de nagyon egészséges is! Ki gondolná, hogy a t Tovább olvasom »

4 szuper egyszerű pác csirkéhez

A csirke a legváltozatosabban elkészíthető húsféleség a konyhában. De hogy a sokszínűségét kihasználjuk és ne unjuk meg, a csirkehússal érdemes kísérletezni és mindig új ízekkel variálni. Számos olyan pácot kipróbálhatunk, melyek egyszerűek, mégis iz Tovább olvasom »

A szaftos házi hamburger titka

Aki otthon nekiáll hamburgert készíteni, arra nagy nyomás nehezedik, hiszen közel sem olyan egyszerű ételről van szó, mint elsőre hinnénk. A hússal könnyű hibázni, vagy túlsütjük vagy nyers marad. A rózsaszín hús baktériumok melegágya lehet, de ha to Tovább olvasom »

Mire jó még a mikró? 5 tipp, amire nem gondoltál

Ha csak ételek vagy italok melegítésére használod mikródat, akkor nem használod igazán. Ez a praktikus konyhai készülék jóval többet tud ennél. A következő tippek segítségével a mindennapokban sokféleképpen veheted majd hasznát! Tovább olvasom »

7 étel, amiről eddig azt hitted, hogy egészséges

Mostanában egészségesen táplálkozol? Lehet, hogy csak azt hiszed! Képzeld el, hogy nem kis ellenszenvet érezve eszed sorra az egészségesnek mondott ételeket, mikor kiderül, hogy minden elszántságod hiába volt, mert valójában nem is egészségesek. Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? 2018.06.11. kedd

Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hétköznap segít neked eldönteni, hogy mi legyen a mai menü! Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? 2019.06.07. péntek

Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hétköznap segít neked eldönteni, hogy mi legyen a mai menü! Tovább olvasom »

Mitől lesz hosszú életű a boltban vásárolt cserepes fűszernövény?

Akinek a cserépben megvásárolt fűszernövényekkel kapcsolatban van már tapasztalata, az tudja, hogy gyakorlatilag tiszavirág életűek. De ez nem szükségszerű, hiszen ezeknek a növényeknek is meg lehet hosszabbítani az élettartamát a megfelelő gondozáss Tovább olvasom »

Fura mértékegységek a konyhában: Átváltási útmutató

Ha valamilyen különleges ételt vagy süteményt szeretnénk készíteni, ma már nagyon egyszerű dolgunk van: csak kezünkbe kapjuk a laptopot és elkezdünk a külföldi receptek között kutatni. Mikor megvan a kiválasztott, némi fennakadást okozhat, hogy az an Tovább olvasom »