Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos, gombás csirketekercs baconben recept

Sajtos, gombás csirketekercs baconben
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • kb 2 kg szeletelt csirkemell
    • kb 0,5 kg szeletelt bacon

    Tölelék:

    • 40 dkg gomba
    • 1 fej vöröshagyma
    • 15 dkg reszelt sajt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • kevés olaj
    • petrezselyemzöld és rozmaring
    • só, bors

    Elkészítése:

    A hagymát meghámozzuk és felvágjuk a gombával együtt.

    Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd elkezdjük rajta pirítani a hagymát. Mikor már kissé összeesett, akkor hozzáadjuk a gombát is. Addig pirítjuk az egészet, amíg a gomba összeesik és elpárolog alóla az összes lé.

    Ezután levesszük a tűzről és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a sajtot, tojást és az aprított fűszereket.

    A hússzeletek egyik oldalát sózzuk, majd kb 1 evőkanálnyi tölteléket elterítünk rajta és feltekerjük. A hústekercset baconszeletekbe tekerjük és tepsibe sorakoztatjuk.

    200 fokos sütőben kb 30-35 perc alatt szép pirosra sütjük.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá