Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ropogós csirkeszárnyak burgonyaágyon recept

Ropogós csirkeszárnyak burgonyaágyon
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg csirke szárny
    • 1,5 kg burgonya
    • 5-6 gerezd fokhagyma
    • szárnyas fűszer
    • 1 ek durvára őrölt bors
    • 1 mk őrölt kömény
    • 2 db chili paprika
    • 5 cl olíva olaj

    Elkészítése:

    A csirke szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk. végeit levágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel, őrölt köménnyel, apróra vágott fokhagymával és chilivel.

    Ráöntjük az olíva olajat és alaposan összeforgatjuk és egy órára a hűtőbe tesszük.

    A burgonyát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, egy kevés szárnyas fűszert szórunk rá és egy tepsibe terítjük.

    Rátesszük a befűszerezett csirke szárnyakat. A tepsit előmelegített sütőben tesszük és 180 fokon szép pirosra sütjük.

    Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá