Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Katsudon pulyka szelet recept

Katsudon pulyka szelet
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • 4 nagyobb szelet pulykamell filé
    • 3 fej vöröshagyma
    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 evőkanál szójaszósz
    • só, őrölt fekete bors
    • 2 szál újhagyma
    • olaj

    Panírozáshoz:

    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa

    Tálaláshoz:

    • párolt rizs

    Elkészítése:

    A hússzeleteket kiklopfoljuk kissé, sózzuk, borsozzuk, majd bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa) és forró olajban ropogósra sütjük, majd félretesszük pihenni.

    Egy serpenyőben olajat forrósítunk és szálasra felvágott hagymát lepirítjuk rajta. A végén hozzáadjuk a szójaszószt is. Erre a sült hagymára ráültetjük a kirántott, felszeletelt, de egyben hagyott húsokat.

    A villával habosra felkevert tojást a hús köré öntjük. Összesütjük az egészet.

    Tálaláskor a tojásos húst a párolt rizsre tesszük és megszórjuk a tetejét vágott újhagymával. Forrón tálaljuk.

    Laktató és nagyon finom!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá