Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Őszibarackos csirkecombok sajttal sütve recept

Őszibarackos csirkecombok sajttal sütve
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg felső csirkecomb filé
    • 3 érett őszibarack
    • 1 nagy lm mozzarella
    • Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és némi olívaolaj a sütéshez

    Elkészítés:

    A csirkecombokat enyhén megklopfolom és egy serpenyőben, amit később a sütőbe is be tudok tenni, előre felforrósított olajon mindkét oldalát aranybarnára sütöm. Ennél az ételnél és már csak akkor szoktam sózni, borsozni, amikor már megsült a hús, majd jöhetnek rá a tetszőleges formára vágott barackok, tetejére a felszeletelt mozzarella és 180 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton készre sütöm.

    Sokan készítik ezt az ételt úgy, hogy a nyers húsra teszik a barackot és a sajtot, de én ebben a formában jobban szeretem, mert a hús finom pirultra sül, a barack nem lesz löttyedt a sajt pedig nem folyik szanaszét.

    Frissen, párolt rizzsel kínálom.

    Jó étvágyat kívánok!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá