Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes-kurkumás csirkecombok recept

Tejszínes-kurkumás csirkecombok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • csirkecomb (felső)
    • étolaj
    • egy fej vöröshagyma
    • 3-4 paradicsom
    • kurkuma (ízlés szerint)
    • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
    • 200 ml főzőtejszín
    • apróra vágott kapor (ízlés szerint)

    Elkészítése:

    Először a csirkecombokat lebőrözzük és kicsontozzuk, majd megsózzuk.

    A hagymát megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk, a paradicsomot pedig nagyobb kockákra.

    Kevés olajon megdinszteljük a felvágott hagymát, majd beletesszük a kicsontozott csirkecombokat és fehéredésig mindkét oldalán átsütjük, majd kevés vízzel felöntjük. Utána ízesítjük sóval, őrölt borssal és kurkumával.

    Fedő alatt készre főzzük (puhára), de előtte 5-10 perccel még ráöntjük a főzőtejszínt, beletesszük a kockára vágott paradicsomot és az apróra vágott kaprot, majd kevergetjük míg végleg elkészül.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá