Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros-tejfölös sült csirkecomb recept

Mustáros-tejfölös sült csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10 db alsó és felső csirkecomb
    • 400 g tejföl
    • 2 nagy ek mustár
    • 2-3 gerezd fokhagyma
    • só, bors ízlés szerint
    • 5 dkg olvasztott vaj
    • 10-15 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    A combokat megmossuk, megtöröljük, majd az esetleges tollakat eltávolítjuk.

    A tejfölbe belekeverjük az olvasztott vajat, mustárt, sót és borsot, majd a zúzott fokhagymát és az egészet jól összekeverjük.

    A combokat egy tepsibe sorakoztatjuk és alaposan besózzuk és borsozzuk. A combok tetejére öntjük a tejfölös mártást és alufóliával lefedjük.

    220 fokos sütőbe toljuk kb 1 órára. Ha a hús megpuhult, akkor levesszük róla a fóliát, megszórjuk a sajttal és visszatoljuk a sütőbe addig, amíg a sajt rá nem pirul.

    Ízlés szerint tálalhatjuk krumplipürével, zöldséges rizzsel, vagy másmilyen, ízlésünknek megfelelő körettel.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá