Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos-tejfölös sült csirkecomb recept

Sajtos-tejfölös sült csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4-6 csirkecomb
    • frissen őrölt fekete bors
    • őrölt szerecsendió
    • kb 30 dkg sajt
    • 15 dkg tejföl

    Elkészítése:

    A combokat megtisztítjuk, majd a bőrét fellazítjuk.

    Kis lyukú reszelőn lereszelt, sóval, szerecsendióval ízesített sajt 2/3 részét a combk bőre alá töltjük.

    Tepsibe sorakoztatjuk megsózzuk és borsozzuk, majd 210 fokos sütőben, fóliával letakarva 1 órán át.

    A maradék sajtot elkeverjük a tejföllel és a csirkecombokra halmozzuk. Annyi időre tesszük vissza a sütőbe, amíg a hús szépen meg nem pirul. (kb 20-30 perc)

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá