Sajtos-tejfölös sült csirkecomb

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 4-6 csirkecomb
  • frissen őrölt fekete bors
  • őrölt szerecsendió
  • kb 30 dkg sajt
  • 15 dkg tejföl

Elkészítése:

A combokat megtisztítjuk, majd a bőrét fellazítjuk.

Kis lyukú reszelőn lereszelt, sóval, szerecsendióval ízesített sajt 2/3 részét a combk bőre alá töltjük.

Tepsibe sorakoztatjuk megsózzuk és borsozzuk, majd 210 fokos sütőben, fóliával letakarva 1 órán át.

A maradék sajtot elkeverjük a tejföllel és a csirkecombokra halmozzuk. Annyi időre tesszük vissza a sütőbe, amíg a hús szépen meg nem pirul. (kb 20-30 perc)