Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szójaszósszal-mézzel sült csirkecomb recept

Szójaszósszal-mézzel sült csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 db csirkecomb
    • őrölt bors
    • majoránna
    • csirke fűszerkeverék
    • 2 evőkanál méz
    • 2 evőkanál szójaszósz
    • 1 kiskanál pirosarany

    Elkészítése:

    A combokat megmosom, szárazra törlöm, majd kicsit sózom, borsozom, fűszerkeverékkel megszórom és egy órán át hagyom, hogy a fűszerek átjárják.

    Az idő leteltével a húsokat sütőedénybe teszem, egy kevéske vizet öntök alájuk és kb 45 perc alatt, 190-200 fokon, letakarva megsütöm.

    Mielőtt teljesen megsülnének a húsok, a fóliát leveszem a tepsiről és a következő keverékkel lekenem: a mézet, pirosaranyat, majoránnát és a szójaszószt összekeverem.

    Miután lekentem a húsokat, kb 10 perc alatt szép pirosra, készre sütöm.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá