Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mézes-mustáros csirkecomb recept

Mézes-mustáros csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 csirkecomb

    Fűszerek ízlés szerint:

    • só, bors, kakukkfű, tárkony, pirospaprika

    Továbbá:

    • étolaj/zsír
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 2 ek méz
    • 1 ek mustár

    Elkészítése:

    A mázhoz összekeverünk kb. 2 ek. mézet, 1 ek. mustárt és az összezúzott vagy aprított fokhagymát.

    A combokat ízlés szerint fűszerezzük, beletesszük étolajjal vagy zsírral kikent tepsibe.

    A hagymát felszeletelve a húsra szórjuk, alufóliával befedjük, majd 200 fokon kb. 1 óra alatt megsütjük.

    Amikor már majdnem kész, a fóliát levesszük, és miután kapott egy kis ropogós réteget, rákenjük a mézes-mustáros-fokhagymás mázat, és tovább sütjük úgy 10 percig.

    Krumplipürével, barackkompóttal csodás ebédet kínálhatunk vendégeinknek.

    Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá