Zúza pörkölt recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirke zúza (vagy valamilyen baromfi)
- 4 ek zsír
- 1 ek piros paprika
- 1 mk fehér bors, vagy fekete bors
- 1 ek majoránna
- 1 mk őrölt kömény
- 2 fej közepes vöröshagyma
- 2 db füstölt hús ízesítő kocka
- 1 nagy fej vöröshagyma
- Esetleg egy kevés gulyás krém és piros arany
Elkészítése:
A zúzát és a hagymát megpucoljuk, majd feldaraboljuk.
Egy serpenyőben zsírt olvasztunk, majd a hagymát megdinszteljük rajta. Hozzáadjuk a zúzát és a fűszereket a paprika kivételével, majd megdinszteljük.
Ekkor hozzáadjuk a paprikát is, majd felengedjük vízzel, majd beletesszük a kockát is és puhára főzzük, ügyelve arra, hogy mindig legyen egy kevés víz alatta.
Tarhonyával, nokedlivel, vagy rizzsel tálaljuk.
Idényben egy zöldpaprikát és egy paradicsomot is rakunk bele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »